Συμβουλευτική για Καλλιέργεια Κάνναβης

Δυσφημισμένος και κυνηγημένος στο παρελθόν, ραγδαία αναπτυσσόμενος στο παρόν και πολλά υποσχόμενος στο μέλλον, ο τομέας της κάνναβης είναι πολύ ιδιαίτερος.

Η The Hemp Way με στόχο την κάθετη ολοκλήρωση ξεκίνησε την καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης το 2018. Καλλιεργήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα σε θερμοκήπια και δικτυοκήπια με στόχο τον άσπορο ανθό κάνναβης, αποκομίζοντας πολύτιμη γνώση και εμπειρία.

Η καλλιέργεια κάνναβης μπορεί να φαντάζει εύκολη αλλά στην πραγματικότητα κρύβει αρκετές δυσκολίες και παράγοντες τους οποίους πρέπει να υπολογίσει ο επίδοξος καλλιεργητής εξαρχής, ειδάλλως κινδυνεύει να βρεθεί προ εκπλήξεων. Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιους από αυτούς:

1. Ποιο θα είναι το τελικό προϊόν; Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η κάνναβη καλλιεργείτε με στόχο την παραγωγή:

βιομάζας (στέλεχος),                  βιομάζας (φύλλα & ταξιανθία ),

ταξιανθίας (άσπορη),           και σπόρου.

           

2. Η επιλογή της γενετικής είναι υψίστης σημασίας και παίζει καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία.

3. Οι ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της περιοχής καλλιέργειας.

4. Η έγκαιρη συγκομιδή, η ορθή επεξεργασία της σοδειάς και η επιμελής φύλαξή της, είναι σημεία κλειδιά για την εξασφάλιση του καλλιεργητή.

Έναρξη Συνεργασίας

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ένα ραντεβού για μια 15′ εισαγωγική επαφή η οποία περιλαμβάνει γνωριμία, περιγραφή στόχου, ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, με σκοπό τον προσδιορισμό τόσο των αναγκών καλλιέργειας όσο και της συνεργασίας μας.

Στη συνέχεια, θα ζητηθούν από τον ενδιαφερόμενο δειγματοληψίες εδάφους και νερού, και εργαστηριακές αναλύσεις σε διαπιστευμένα εργαστήρια.

Ανάλογα με τον τύπο και την έκτασή της καλλιέργειας θα γίνει επιλογή του πακέτου συμβουλευτικής υποστήριξης.

    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε στείλτε email στην διεύθυνση contact@thehempway.eu ή επικοινωνήστε στο +(30)6946 500663

    Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στα ενημερωτικά δελτία The Hemp Way. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό THWNR2020 για έκπτωση 10% στην επόμενη αγορά σας.

    Συνέβει κάποιο λάθος κατά την αποστολή της αίτησής σας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.

    Η The Hemp Way θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτήν την φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας παρέχει νέα και προσφορές προϊόντων.