Φίλτρα ενεργού άνθρακα Actitube ειδικά για κάνναβη

Published by v.arseniou on

Κάνναβη – ο έξυπνος τρόπος

Όποιος νομίζει ότι οι χρήστες κάνναβης και οι μανιακοί της υγείας είναι πολικά αντίθετα, είναι λανθασμένος. Όχι μόνο οι μακροχρόνιοι καπνιστές με τον πρώτο βρογχικό καταρράκτη τους, αλλά και οι νεότεροι καταναλωτές ασκούν το “έξυπνο κάπνισμα” στις μέρες μας και εκτιμούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα φίλτρα ενεργού άνθρακα actiTube. Αλλά αποθαρρύνουμε ρητά τους νέους να καταναλώνουν THC! Όλα τα φίλτρα actiTube κατασκευάζονται στη Γερμανία.

 

 

Μειώνει τη βλάβη των αεραγωγών – όχι το αποτέλεσμα

 

Χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα actiTube, ένα μεγάλο μέρος των επικίνδυνων ουσιών φιλτράρεται από τον ενεργό άνθρακα και δεν εισπνέεται. Επίσης δροσίζει τον καπνό και δημιουργεί μια ευχάριστα ήπια γεύση. Αποτρέπει επίσης σε μεγάλο βαθμό την πικρή επίγευση στο στόμα σας. Όταν χρησιμοποιείται σωστά (τραβώντας μικρές τζούρες), το φαινόμενο φαίνεται να είναι ακόμα πιο δυνατό. Ο ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιείτε είναι σταθερά φυτικής προέλευσης.

 

Να Slim ή για να μην Slim

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το ActiTube Slim ή το Standard, ανάλογα με το πως στρίβετε τα τσιγάρα σας. Τα λεπτά φίλτρα με διάμετρο 6,9 mm θεωρούνται από πολλούς ως ιδανικά για μικρότερα τσιγάρα. Χάρη στη μεγαλύτερη διάμετρο και σε μια κάπως μακρύτερη μορφή, τα Standard φίλτρα γεμίζουν με περισσότερο ενεργό άνθρακα και έτσι μπορούν να φιλτράρουν μεγαλύτερες ποσότητες καπνού. Η γεύση (και η ικανότητα διήθησης) είναι περίπου ίδια και στα δύο φίλτρα.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στα ενημερωτικά δελτία The Hemp Way. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό THWNR2020 για έκπτωση 10% στην επόμενη αγορά σας.

Συνέβει κάποιο λάθος κατά την αποστολή της αίτησής σας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.

Η The Hemp Way θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτήν την φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας παρέχει νέα και προσφορές προϊόντων.