Ποιοι είμαστε

Η οικογένεια Αρσενίου, με παράδοση και αθροιστική εμπειρία περισσότερη από 100 χρόνια στο χώρο της εναλλακτικής, ολιστικής και κλασσικής Ιατρικής αλλά και Κτηνιατρικής, των συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών προϊόντων περιποίησης έχει δώσει το στίγμα της στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο της υγείας, επιλέγοντας, προτείνοντας και παρέχοντας λύσεις για χιλιάδες ανθρώπους και για τους μικρούς τους φίλους.

Με ανθρώπινο χαρακτήρα

Η αγάπη για τον άνθρωπο και η απόφαση να ελαφρύνουμε τα βάσανά του, η λατρεία για την ελευθερία απέναντι σε κάθε είδους σκλαβιά και η  αναζήτηση της μέσης οδού, η επιστημονική καινοτομία και  η φυσιολατρία, αποτελούν οικογενειακές παραδόσεις οι οποίες μας ώθησαν τον Δεκέμβριο του 2017 να ιδρύσουμε την The Hemp Way.

Μια οικογενειακή επιχείρηση από επαγγελματίες, στο χώρο της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς, που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και παρέχουμε στους συνανθρώπους μας, υπεύθυνα και πρόθυμα, αξιόπιστες συμβουλές και τα πιο αγνά, ποιοτικά προϊόντα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς.

Το όραμά μας

Η The Hemp Way, με το πρώτο υποκατάστημά  franchise στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες και υπερσύγχρονες ευρωπαϊκές μονάδες παραγωγής διανέμει, σε λιανική και χονδρική, προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Έχοντας ως κύριο μέλημά μας την ποιότητα των πρώτων υλών και την ασφάλεια του καταναλωτή, προχωράμε προς τον στόχο της κάθετα ολοκληρωμένης παραγωγής. Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάσαμε και υλοποιούμε το 2018 την δημιουργία πιλοτικής παραγωγικής και μεταποιητικής μονάδας οργανικής βιομηχανικής κάνναβης στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης.

Το φθινόπωρο του 2018 αναμένονται τα πρώτα προϊόντα The Hemp Way τα οποία θα παρουσιαστούν στην Salonica Cannabis Expo στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Porto Palace.

 

Τηλεφώνησε μας στα…

Ελλάδα:

+(30)2310407513

+(30)6946500663

…ή πέρασε από το κατάστημά μας…

Αργυρουπόλεως 29, 55131 Καλαμαρια, Θεσσαλονίκη

Δευτέρα – Τεττάρτη – Σάββατο

10:00-14:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή

10:00-14:00 & 17:00-20:00

Γίνε μέλος της facebook ομάδας μας
Υποστήριξε την facebook σελίδα μας
Σου άρεσε το site μας ;
…θα μας βρείς εδω!

No results found in this location. Please try again.