Με ανθρώπινο χαρακτήρα

Με παράδοση και αθροιστική εμπειρία περισσότερη από 100 χρόνια στο χώρο της εναλλακτικής, ολιστικής και κλασσικής Ιατρικής αλλά και Κτηνιατρικής, των συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών προϊόντων περιποίησης, η οικογένεια Αρσενίου, έχει δώσει το στίγμα της στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο της υγείας, επιλέγοντας, προτείνοντας και παρέχοντας λύσεις για χιλιάδες ανθρώπους και για τους μικρούς τους φίλους.

Η αγάπη για τον άνθρωπο και η απόφαση να ελαφρύνουμε τα βάσανά του, η λατρεία για την ελευθερία απέναντι σε κάθε είδους σκλαβιά και η  αναζήτηση της μέσης οδού, η επιστημονική καινοτομία και  η φυσιολατρία, αποτελούν οικογενειακές παραδόσεις οι οποίες μας ώθησαν τον Δεκέμβριο του 2017 να ιδρύσουμε την The Hemp Way.

Μια οικογενειακή επιχείρηση από επαγγελματίες, στο χώρο της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς, που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και παρέχουμε στους συνανθρώπους μας, υπεύθυνα και πρόθυμα, αξιόπιστες συμβουλές και τα πιο αγνά, ποιοτικά προϊόντα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς με βάση την κάνναβη.

Τα πρώτα βήματα

Η The Hemp Way, με το κεντρικό της κατάστημά στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες και υπερσύγχρονες ευρωπαϊκές μονάδες παραγωγής διανέμει, σε λιανική και χονδρική, προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Έχοντας ως κύριο μέλημά μας την ποιότητα των πρώτων υλών και την ασφάλεια του καταναλωτή, προχωράμε προς τον στόχο της κάθετα ολοκληρωμένης παραγωγής. Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το 2018 την πρώτη ελληνική καλλιέργεια οργανικής βιομηχανικής κάνναβης σε θερμοκήπια και δικτυοκήπια.

Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν τα πρώτα προϊόντα The Hemp Way, τα οποία και διακρίνονται ποιοτικά σε σχέση με τις λοιπές ελληνικές παραγωγές.

Το  2019 υλοποιούμε θερμοκηπιακή παραγωγική μονάδα κοντά στην Θεσσαλονίκη, συνολικής έκτασης 5000 τ.μ., εξειδικευμένη στην παραγωγή ανθών κάνναβης.

 

Reach us at...

Greece:

+(30)2310407513

+(30)6946500663

...or come by our shop...
Argyroupoleos 29, 55131 Kalamaria, Thessaloniki Tuesday - Thursday - Friday 10:00-14:00 & 17:00-20:00
Join our facebook team  
Support us on facebook  
Did you like our site?
…you will find us here!

No results found in this location. Please try again.

No results found in this location. Please try again.